Spar blijft zich ontwikkelen !

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de heropening van de supermarkt in Halle, plant Spar nieuwe openingen, locaties en heropening in de volgende 3 maand.

Dirk Vandenberghe, commerciële afgevaardigde van het netwerk Spar van Retail Partners Colruyt Group SA , heeft ons enkele details gegeven over de volgende openingen van het netwerk op de laatste beurs Franchising & Partnership te Brussel.

Op 30 april 2015 zal de supermarkt Spar te Bomal (rue de Plénesse) in de provincie Luxemburg verhuizen en van franchisenemer veranderen. Door de verhuis kan de verkoopoppervlakte vergroot worden van 25O m2 naar 528 m2. De winkel zal beheerd worden door de nieuwe franchisenemer, Annick Pauly, die de zaak heeft overgenomen.

In mei is het de beurt aan de Spar te Bredene (Fritz Vinckelaan 78) aan de kust in West-Vlaanderen. De supermarkt zal zijn deuren 7 mei openen gevolgd door de opening van de Spar te Clavier (rue de la Gendarmerie 70) in de provincie Namen die zijn deuren 28 mei zal openen ten gevolge van een verhuis van de vorige winkel.

Op 4 juni opent een Spar te Emelgem (Baronstraat 116) in West-Vlaanderen die gevold zal worden door de heropening van de Spar te Mariembourg (Chaussée de Philippeville 93), die in 2008 van locatie is veranderd en die momenteel zijn oppervlakte vergroot van 460 m2 naar 790 m2.