Spar blijft franchisewinkels vernieuwen

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Spar franchisewinkel in Godinne werd onlangs vernieuwd en opende eind april weer de deuren na een totale renovatie. Franchisenemers Mike Laleman en Vanessa Mathieu zijn fier op hun nieuwe inrichting en op de vele huisbereide gerechten in de traiteurafdeling.

Familiebedrijf

De franchisewinkel Spar Godinne bevindt zich in de Rue de Mont nummer 13. De winkel heeft een oppervlakte van 660 m². Spar Godinne is een echt familiebedrijf. Franchisenemer Mike Laleman verteld: “Mijn ouders hebben de winkel hier 20 jaar geleden opgestart. In 2009 ben ik mee in de zaak gestapt met mijn moeder Patricia. Ook mijn vrouw Vanessa en mijn broer Jérôme werken hier.”

Exclusieve samenwerking met Maredsous

Spar Godinne ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten. De versafdelingen zijn de speerpunten en creëren een marktgevoel. Dankzij de lage rekken in de eerste twee gangen kan je helemaal tot achteraan de winkel zien. De groenten- en fruitafdeling is een van de grootste van alle Spar franchisewinkels in België. Franchisenemer Mike is vooral fier op onze exclusieve samenwerking met de Abdij van Maredsous. Zij zijn de enigen in België die brood uit de Abdij verkopen en ze bereiden zelfs gerechten met hun producten, zoals een scampipannetje met maredsouskaas, soep en lasagne.”

Franchiseformule SPAR is deel van Colruyt Group

Sinds 4 april kunnen klanten van de franchisewinkel Spar Godinne gebruikmaken van de nieuwe Xtra-kaart van Colruyt Group. Ze profiteren zo van specifieke kortingen en acties in hun winkel, zonder dat ze bonnetjes moeten knippen, en dat boven op de scherpe prijzen in de winkel. De nieuwe generatie Spar-franchisewinkels maakt ook gebruik van de nieuwste technieken: via digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De gevel draagt het Spar-logo van Colruyt Group.

Over Spar

De franchisewinkels van Spar zijn aangename buurtsupermarkten uitgebaat door gedreven franchisenemers, zelfstandige ondernemers. De ondernemers kennen hun vak en leggen hun eigen accenten, wat elke Spar-franchisewinkel een uniek en specifiek karakter geeft. Ze bevinden zich in het centrum van stedelijke en landelijke gebieden. Speerpunten zijn de versheid van de producten, de passie voor lekker eten en de scherpe prijzen. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m².

Meer info

Voor meer informatie over de franchiseconcept en het uitbaten van een franchisewinkel van Spar klik hier