Snap fitness zoekt kandidaten via Franchising Belgium!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met ruim 2.000 clubs open of in ontwikkeling in 19 verschillende landen, is Snap Fitness één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness. In de Benelux heeft Snap Fitness vier clubs open en staan er drie nieuwe franchiseclubs in de planning voor het laatste kwartaal van 2017.

Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan innovatie, flexibiliteit en gemak centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers. Door de uitmuntende ondersteuning tijdens de gehele procedure – van hulp bij financiering, het bepalen van de juiste locatie, het inrichten van de club tot het aanbieden van een complete operationele werkwijze – werken beiden toe naar een succesvolle toekomst. Kortom, Snap Fitness is de Personal Trainer voor fitnessondernemers.

Door de uitmuntende ondersteuning tijdens de gehele procedure – van hulp bij financiering, het bepalen van de juiste locatie, het inrichten van de club tot het aanbieden van een complete operationele werkwijze – werken beiden toe naar een succesvolle toekomst. Snap Fitness ziet zichzelf als de Personal Trainer voor fitnessondernemers.

Tijdens de Fitness & Wellness Top te Houten (Nederland) op donderdag 14 september en vrijdag 15 september verloot Snap Fitness een franchiselicentie t.w.v. 26.000 euro.

Om kans te maken op een Snap Fitness franchiselicentie dien je je contactgegevens achter te laten op de Snap Fitness stand tijdens dit evenement. Aan het einde van de beurs zal Snap Fitness onder de kandidaten een franchiselicentie verloten t.w.v. 26.000 euro.

Heb je vragen en wil je meer weten over het franchiseconcept van Snap Fitness, klik dan hier.