Snap Fitness één van de grootste franchise Health Clubs ter wereld komt naar België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Snap Fitness, één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness komt naar de Benelux. Han Walet en Theo Vermeeren staan aan het hoofd van de start van dit nieuwe concept in Nederland, België en Luxemburg. Achter hen staat Gijs den Hartog van Capital Mills. Met Healthy Living door inzet van IT als een van de belangrijkste speerpunten van deze Venture Capitalist uit Gorinchem, is een samenwerking geboren.

Het trio heeft meerdere jaren ervaring in het leiden en opzetten van Health Clubs. Walet bezit momenteel al twee Health Clubs, Vermeeren heeft veel ervaring in de wellness industrie en is eigenaar van meerdere Health Clubs in Europa. Den Hartog is mede verantwoordelijk voor de oprichting van Optisport en is nu partner van Capital Mills. De opening van de eerste franchise Health club in de Benelux staat gepland nog voor het einde van 2015.


Snap Fitness franchise Health Club wereldwijd succesvol
“Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken”, zegt Walet. “Met dit concept willen we de levens van mensen gaan veranderen in onze resultaat-gedreven, kwalitatief hoogstaande franchise Health Clubs”.
In de afgelopen negen maanden heeft Snap Fitness licenties afgegeven voor maar liefst zes verschillende landen. Zo zet de groei van het concept zich in razend tempo voort over de hele wereld en bewijst het zijn successen in diverse landen.
Over Snap Fitness
Met meer dan 2.000 clubs in 18 verschillende landen, is Snap Fitness een van de grootste franchise Health Clubs ter wereld. Opgericht in 2003 door Peter Taunton, is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van Fitness en Health clubs. Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club. 
Bron : Franchiseformules