Seeds of Law is voortaan Andersen in Belgium

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met veel genoegen kondigen we aan dat Seeds of Law, geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie, voortaan onder de naam Andersen in Belgium actief zal zijn. Deze verandering is een belangrijke mijlpaal voor hen en ze zijn enthousiast om samen met u in dit nieuwe hoofdstuk te stappen.

Vanaf nu dragen we met trots het Andersen-merk. Met deze beslissing wensen we onze vastberaden toewijding te onderstrepen om multidisciplinaire en pragmatische oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan uw voortdurend evoluerende behoeften.

Opgericht in 2009, is Andersen in Belgium een full-service advocatenkantoor onder leiding van onze partners en medeoprichters, Leo Peeters en Koen de Puydt, samen met Jan Ghysels, die in 2022 toetrad tot het directie comité. Ons team beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van ondernemings- en handelsrecht, vastgoed, bouwrecht, administratief recht en arbeidsrecht.

 

We zijn trots op onze stevige partnerschappen met klanten, gaande van particulieren en overheden, kleine en middelgrote ondernemingen tot beursgenoteerde bedrijven en ondernemers, zowel lokaal als internationaal.

We kijken vol verwachting naar de toekomst, waarbij we vasthouden aan onze kernwaarden van uitmuntendheid, integriteit en innovatie, onder de naam Andersen.

Wij vinden het dan ook uiterst belangrijk om u, onze klanten en partners, hartelijk te bedanken voor uw voortdurende vertrouwen en steun. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn onder onze nieuwe identiteit als Andersen.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke leden bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Opgericht in 2013 door het Amerikaanse  Andersen Tax LLC, heeft Andersen Global nu meer dan 16.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid in meer dan 450 locaties via haar leden en samenwerkende leden.

Andersen in België is geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie en staat tot uw dienst voor alle juridische vragen met betrekking tot franchising: contact.