Schrijf u in voor sessie over KMO-financiering en nieuwe pandregister

Geplaatst door: Franchising Belgium

Exclusieve ontbijtsessie over KMO-financiering en het nieuwe pandregister. Donderdag 21 juni 2018 : 8.15 tot 10 uur – ING Marnix (Brussel)

Er gaat geen maand voorbij of er is een ingrijpende wetgevende verandering die ook een impact heeft op de manier van financieren. De recente Pandwet, de wet op de KMO-Financiering en straks de aankomende hervorming van het Wetboek Vennootschappen. Het pandregister uit de recente Pandwet is nu operationeel en biedt de mogelijkheid aan netwerken om (zoals een bank) een inschrijving te nemen tot zekerheid van bepaalde leningen of kredieten.

Wie succesvol wil starten of verder groeien in franchising heeft nood aan een flexibele en goede financiering. In deze context heeft ING naast de klassieke financieringsvormen ook een traject uitgewerkt in de vorm van kredietkaderovereenkomsten die franchisenetwerken moeten toelaten om te groeien en een win-win te creëren voor het netwerk en zijn leden.

Tijdens deze multidisciplinaire ronde tafel die in partnership met de Belgische Franchise Federatie wordt georganiseerd, geven ING en FLINN.LAW een overzicht van alle factoren die u als netwerk in acht moet nemen voor een optimale financiering van uw bedrijf, maar ook van de franchisenemers.

Deze ronde tafel is uitsluitend voorbehouden voor vertegenwoordigers van distributienetwerken die alle praktische en heikele punten aangaande financiering in besloten kring willen bespreken.

Het volledige programma vindt u hier. Inschrijven kan via deze link.