Schrijf u nu gratis in voor de Franchising Belgium Day in Brugge op 6 maart!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 6 maart vindt de tweede editie van Franchising Belgium Day plaats in het Concertgebouw te Brugge. Bent u een ondernemer die wil kennis maken met het businessmodel van franchising? Dan is dit evenement een opportuniteit om meer te weten over deze commerciële samenwerkingsvorm, die toelaat een activiteit te starten met minder risico’s en met een sterk merk achter zich. Tijdens de Franchising Belgium Day kan u franchisegevers uit verschillende sectoren ontmoeten die hun netwerk willen uitbreiden in Vlaanderen.

Dit evenement is een initiatief van de Belgische Franchise Federatie, gesponsord door ING, voor ondernemers die een nieuwe professionele wending willen nemen en voor wie franchising een mooie opportuniteit kan zijn.

Franchising is een succesvolle formule die een antwoord biedt op de vraag van de markt. Wil u uw eigen bedrijf opstarten in Vlaanderen? Kom dan op 6 maart naar Brugge, waar een twintigtal formules u hun franchiseconcept voorstellen.

Schrijf u hier in om gratis toegang te krijgen tot dit evenement om uw eerste stappen in de wereld van franchising te zetten.