Schrijf u nu gratis in voor de Franchising Belgium Day in Louvain-la-Neuve op 25 oktober!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 25 oktober vindt de derde editie van Franchising Belgium Day plaats in de Cercle du Lac in Louvain-la-NeuveBent u een kandidaat-ondernemer die wil kennis maken met het businessmodel van franchising? Dan is dit evenement een opportuniteit om meer te weten over deze commerciële samenwerkingsvorm, die toelaat een activiteit te starten met minder risico’s en met een sterk imago achter zich. Tijdens de Franchising Belgium Day kan u franchisegevers uit verschillende sectoren ontmoeten die hun netwerk willen uitbreiden.

Dit evenement is een initiatief van de Belgische Franchise Federatie, gesponsord door ING, Group S, Intermarché, Copper Branch en La Première,  voor ondernemers die een nieuwe professionele wending willen nemen en voor wie franchising een mooie opportuniteit kan zijn.

Franchising is een succesvol business-model dat een antwoord biedt op de vraag van de markt. Wilt u uw eigen bedrijf opstarten met een sterk merk achter u? Kom dan op 25 oktober naar Franchising Belgium Day, waar een veertigtal formules u hun franchiseconcept voorstellen.

Schrijf u hier in om gratis toegang te krijgen tot dit evenement om uw eerste stappen in de wereld van franchising te zetten.