Save the date: 19 oktober 2017 – Franchising Belgium Day

Geplaatst door: Franchising Belgium

Indien u eraan denkt te starten met franchising en uw eigen onderneming op te richten, is Franchising Belgium Day dat doorgaat op 19 oktober in Brussel, een unieke en ideale gelegenheid om uw project goed te lanceren. U ontmoet er vertegenwoordigers van grote franchisegevers in ons land.

Deze halve dag (van 12 uur tot 20 uur) wordt georganiseerd door de Belgische Franchise Federatie (BFF) in samenwerking met Enjeu, de eerste organisator van de franchisebeurs in België en gespecialiseerd in de organisatie van evenementen.

De BFF en een veertigtal franchisegevers en aanverwante diensten zullen aanwezig zijn (klik hier voor de lijst exposanten) tijdens dit evenement en staan tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden en wie weet, de deur te openen naar een nieuwe carrière.

Een conferentieprogramma wordt tevens voorgesteld aan de bezoekers, met thema’s gaande van de funderingen van franchising tot actualiteiten en trends in de sector. Verschillende sprekers nemen het woord waaronder experten van de BFF, van UCM, van ING en van Solvay Brussels School.

Op het einde van de dag worden de resultaten van een nieuwe studie van 2017 van de BFF over franchising in België in avant-première gepresenteerd.

Voor bijkomende informatie over Franchising Belgium Day, volstaat het om hier te klikken.

Klik hier voor gratis toegang tot het event dankzij de code FBE2800.