Samenwerking Veritas met Veronique Branquinho

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een bijzondere match: het franchisenetwerk Veritas slaat de handen in elkaar met de Belgische modeontwerpster Veronique Branquinho. De samenwerking bestaat uit een exclusieve collectie naai-artikelen en accessoires.

Moeders en dochters
In een nieuwe capsulecollectie gaat Veronique Branquinho de samenwerking aan met Veritas. Komend najaar zal in de winkels van het franchisenetwerk een reeks artikelen van de hand van de modeontwerpster te vinden zijn. De collectie bestaat enerzijds uit doe-het-zelfitems zoals naai- en breipatronen, stoffen en wol, maar anderzijds ook uit handtassen, kledingstukken en panty’s.

Voor de bijhorende campagne willen Veritas en Branquinho niet met modellen, maar met echte Belgische moeders en hun dochters werken. Via de media is bij wijze van crowdscourcing een oproep gelanceerd.

Het franchisenetwerk Veritas probeert elk seizoen een collaboratie aan te gaan met toonaangevende Belgische vrouwen in de creatieve sector. Eerder maakte tekenares Eva Mouton al een collectie babyrompertjes en andere kinderaccessoires voor de retailer.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Veritas, klik hier.

Bron: RetailDetail