Reddy Keukens: Duitse succesformule voor franchising in de keukensector

Geplaatst door: Franchising Belgium

REDDY Keukens is Duitslands grootste keukenformule en ziet ook in ons land een groot groeipotentieel. Het franchiseconcept omvat vestigingen in Duitsland, Nederland, Spanje en België. Daar de keukenmarkt een sterke evolutie doormaakt, is dit het juiste moment om uit te breiden.

De franchiseformule Reddy maakt deel uit van de Duitse MHK Group, een inkooporganisatie met meer dan 2.200 aangesloten keukenspecialisten en 36 jaar ervaring in de keukensector. De gezamenlijke aankoop bij vooral Duitse fabrikanten is een enorme troef voor zowel de consument als voor de handelaar. Naast dit aankoopvoordeel overtuigt MHK Group met een uitmuntende service en begeleiding van haar leden.

Ook de Reddy franchisenemers genieten van een breed dienstenpakket. MHK helpt zoeken naar een geschikt pand, stelt mee het businessplan op, biedt de beste financieringsvoorwaarden en verzorgt de marketing van a tot z. Zo wordt de droom van een eigen keukenstudio meteen veel haalbaarder en wordt het risico tot een minimum beperkt.

Om het franchiseconcept Reddy in eigen land uit te breiden, zoekt MHK Belgium versterking. Opdracht van de nieuwe collega (m/v) wordt het zoeken, informeren en begeleiden van nieuwe franchisenemers in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De expansieverantwoordelijke kan hierbij rekenen op de ondersteuning van een gemotiveerd en dynamisch team.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Reddy klik hier