Quick opent tweede restaurant in de Oostkantons

Geplaatst door: Franchising Belgium

Goed nieuws voor wie in de omgeving van Baelen en Eupen woont. Vanaf dinsdag 31 mei kunnen zij in een gloednieuw Quick-restaurant vlak bij huis van een ongeëvenaarde Giant smullen of hun Chicken Dips in die zalige barbecuesaus dippen. Dat betekent twee keer goed nieuws, want daarmee worden 25 jobs gecreëerd.

Franchisenemer uit de streek
Dit nieuwe en ambitieuze project wordt in goede banen geleid door franchisenemer Christophe Corman. De tweetalige (Frans-Duits) Corman is afkomstig uit Welkenraedt en heeft al heel wat ervaring opgedaan binnen Quick. Kortom, hij heeft het ideale profiel om beter dan wie ook te kunnen inspelen op de behoeften van zijn toekomstige klanten. Corman was achtereenvolgens manager van de Quick-restaurants in Jambes, Rocourt en Howald (Luxemburg), en daarna vijf jaar districtmanager voor het zuidelijke landsgedeelte. Sinds januari is hij franchisenemer van Quick Malmedy, en vanaf 31 mei neemt hij dus een tweede Quick-restaurant in de Oostkantons onder zijn hoede.
“Samen met een team van 25 medewerkers sta ik te popelen om van deze nieuwe Quick een aangename plek te maken, waar de klanten in een modern kader kunnen genieten van een lekker menu of een snack”, aldus franchisenemer Christophe Corman.

Twee verdiepingen en een ruim terras
Het Quick-restaurant is gebouwd volgens het ‘Qubic’-model. De inrichting sluit aan op het nieuwe imago van het merk Quick en is geïnspireerd op de huisstijl ‘Bon Voisin’. Er zijn 128 zitplaatsen beschikbaar, verspreid over twee verdiepingen, alsook een terras met 60 plaatsen. Een drive-in is er voor de klanten die hun heerlijke maaltijd liever mee naar huis nemen.