Quetzal Chocoladerbar verovert Nederland

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Nederlandse ondernemer Robert Hoenderdos brengt het Belgisch franchise-concept dat de harten van menig chocoladeliefhebber sneller zal laten kloppen naar Nederland. Quetzal, de Chocoladebar is een succesvol Belgisch franchise-concept met een unieke formule. De eerste vestiging zal spoedig zijn deuren openen voor het publiek. Op 28 april jl. werd de master franchise overeenkomst getekend en kan de uitrol starten.

Chocolade in pure vorm

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Quetzal_Ambiance

Totaalbeleving

In de trendy bars die zijn ingericht door de franchise formule Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchise formule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebar zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland.”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

Momenteel is Hoenderdos met tien potentiële franchisenemers in gesprek om Quetzal Chocoladebars te openen in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Den Bosch, Leiden, Hoofddorp en Maastricht.