Point Chaud opent een nieuwe winkel in het Zuidstation van Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

 Op woensdag 23 mei opent het sandwicherie franchiseconcept Point Chaud haar 48ste winkel in België aan het Zuidstation van Brussel (ingang Frankrijkstraat).

Dit nieuwe verkooppunt zal naast het loket van Air France gelegen zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn via de Rue de France.

Na het verkooppunt in het treinstation Brussel-Noord is dit het derde verkooppunt gelegen in een treinstation en het tweede in het Brusselse.

Alle andere 45 verkooppunt van het merk bevinden zich in Wallonië.

Dit nieuwe verkooppunt zal beschikken over een aantal zitplaatsen en een buitenterras om maximaal comfort te garanderen voor klanten die de producten ter plaatse willen proeven.

Het zal ook volledig voldoen aan het nieuwe concept van Point Chaud met apparatuur uitgerust met de nieuwste technologieën.

Permanent bakken gedurende de hele dag staat garant voor maximale versheid uit het uitgebreide assortiment van producten die sandwich, bakkerij en gebak combineren.

De gehaaste klanten kunnen zich in dit verkooppunt zelf bedienen met een keuze uit een breed assortiment broodjes en salades.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Point Chaud, klik hier.