Perfumarte voor het eerst op de beurs Franchising & Partnership te Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Spaanse franchiseformule Perfumarte nam dit jaar voor het eerst deel aan de beurs Franchising & Partnership te Brussel afgelopen maart. Franchising-Belgium.be maakte van deze gelegenheid gebruik om Laurence Duchenne, verantwoordelijke voor de ontwikkeling en communicatie voor België en Luxemburg, te ontmoeten.

Perfumarte , een innovatief concept in de wereld van de parfumerie werd gecreëerd in 2009 in Valencia, Spanje. Perfumarte is gespecialiseerd in de creatie van eigen geuren, en aroma’s van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Het concept biedt een assortiment van meer dan 150 parfums voor vrouwen, mannen en voor de jongeren.

Het merk ontwikkelt ook een breed gamma body producten (oliën, gels en body lotions), zowel als sfeerproducten en geurtjes voor het huis en zelfs voor de auto. De voorgestelde verpakking, flesjes kunnen steeds bijgevuld worden.

Het franchiseconcept Perfumarte is met 86 franchise winkels aanwezig in zes landen (België, Spanje, Portugal, Roemenië, Hongarije en Cyprus).

Perfumarte_Rocourt

In België heeft de master-franchisenemer momenteel twee winkels geopend in de regio van Luik.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage.