Perfumarte: Een nieuwe master-franchisenemer voor België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Spaanse franchise concept Perfumarte verscheen voor het eerst op de beurs Franchising & Partnership in Brussel in maart 2016. Sindsdien is een nieuwe master-franchisenemer, Christophe Dodémont, die de leiding over nam.

Perfumarte werd opgericht in 2009  in Valencia- Spanje. Het is een innovatief concept in de wereld van de parfumerie, gespecialiseerd in het créeren van eigen geuren en aroma’s van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Het concept biedt ook een breed scala van body producten (oliën, gels en body lotions), alsook geurige sfeerproducten voor het huis en voor de auto. Hun voorgestelde verpakking is navulbaar.

Het franchiseconcept van Perfumarte is aanwezig in zes landen (België, Spanje, Portugal, Roemenië, Hongarije en Cyprus) met 86 franchise winkels.

De master franchise voor België en Luxemburg

De voormalige master-franchisenemer opende twee winkels in de regio Luik om het concept bekend te maken. De eerste in het centrum van Luik, in de regio Ile Bridge Street, die spijtig genoeg reeds gesloten is en een tweede in het shopping centrum van Cora Rocourt.

Een nieuwe master-franchisenemer, Christophe Dodémont, die in juni de leiding over nam voor de ontwikkeling in België en Luxemburg, is vast beraden om het concept verder uit te breiden.

Voor meer informatie over de Franchiseformule van  Perfumarte, klik hier.