PAUL zet zijn expansie in België verder met twee nieuwe verkooppunten in het gloednieuwe Docks Bruxsel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Bakkerij PAUL opent maar liefst 2 vestigingen in het nieuwe shoppingcomplex Docks Bruxsel! 

De eerste vestiging, die zich als de grootste PAUL bakkerij in België profileert telt 130 zitplaatsen: 80 zitplaatsen op het terras en 50 zitplaatsen binnen. Met aangepaste openingsuren tot 22u speelt de Franse bakkerij franchiseketen mooi in op het concept van Docks Bruxsel en zal op deze manier ook de bioscoopbezoekers kunnen plezieren. In tegenstelling tot de andere PAUL-franchisevestigingen waar je enkel aan de toog kan bestellen voor consumptie ter plaatse of take-away, biedt deze vestiging bovendien de extra service van tafelbediening. 

paul_docks_2

De opening van de 2de vestiging binnen het complex staat ingepland voor heel binnenkort. Deze zal zich meer richten op snelle service en het take-away cliënteel.

Bakkerij PAUL opent hiermee zijn 21ste en 22ste franchiseverkooppunt in België. De ambitie van de luxebakkerijketen om de smaakpapillen van alle Belgen te veroveren met zijn ambachtelijk gebakken brood, fijne patisserie, viennoiserie en lekkere macarons wordt duidelijk nagestreefd!

——

Bakkerij PAUL is na 125 jaar nog steeds een familiebedrijf. In 1958 nam Francis Holder, na de dood van zijn vader, het roer van het bedrijf over. Hij is nu algemeen directeur en werkt samen met zijn zonen en dochter aan de verdere uitbouw van het merk. 

Top Brands, de groep die de rechten op PAUL heeft voor de Belgische markt, beheert eveneens 211 vestigingen van PIZZA HUT in België en Frankrijk en 3 vestigingen van WASBAR.