Panos opent een nieuw franchiseverkooppunt in stationsbuffet van Kortrijk

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een jaar na sluiting keert Panos terug naar station in Kortrijk.

Broodjesketen Panos opent op dinsdag 16 juli een nieuwe franchiseverkooppunt in het stationsbuffet van het treinstation in Kortrijk. In het verleden had Panos al een winkel in het station, maar deze sloot de deuren in juli 2018. “We zijn ervan overtuigd dat Panos hier op zeer korte termijn opnieuw een vaste waarde zal worden. Heel wat pendelaars en studenten reageerden een jaar geleden teleurgesteld op de sluiting van Panos. We bieden hen nu opnieuw al onze kwaliteitsproducten aan, en dat in een fenomenale setting”, zeggen franchisenemers Bjorn Bouchaert en Lies Seynhaeve.

Derde winkel voor ambitieuze uitbaters, multi-franchisenemers

Uitbaters Bjorn en Lies zijn met deze winkelopening niet aan hun proefstuk toe. Sinds 2015 baten ze al een Panos-franchisewinkel in Roeselare uit en in 2018 kwam daar nog een winkel in Ringshopping Kuurne bij. Een mooi voorbeeld van multi-franchisenemers die van een vruchtbare samenwerking op punt hebben gezet met een sterk merk.

“Met deze opening in Kortrijk komt onze teller op 3 winkels te staan. Iets waar we lang naar hebben uitgekeken, dus we zijn enorm blij dat we vanaf nu klanten kunnen verwelkomen in het station van Kortrijk. Als cliënteel verwachten we een interessante mix van pendelaars en de studenten van de hogescholen Kulak en VIVES”, zegt Lies Seynhaeve.

Horecageschiedenis van stationsbuffet verderzetten

Via een marktconsultatie van NMBS werd een tijdlang gezocht naar een kwalitatieve invulling voor het voormalige stationsbuffet.

“Met het concept van Panos kunnen we een mooi vervolg breien aan de rijke horecageschiedenis van dit pand. Hier hebben we een grote ruimte waarin onze klanten in alle comfort hun ontbijt, lunch of koffie kunnen consumeren. Uiteraard bieden we ook graag een snelle service en de mogelijkheid om alles on-the-go mee te nemen”, aldus Bjorn Bouchaert.