Openingen van nieuwe franchisewinkels van Leonidas volgen elkaar op

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het nieuwe evenement, Franchising Belgium Day, die doorging  op 19 oktober 2017 in Brussel, was de perfecte gelegenheid om de balans op te maken met de verkoopteams van het franchisenetwerk Leonidas.

De eerste 10 maanden van dit jaar waren vruchtbare momenten binnen het franchisenetwerk van de chocolatier Leonidas, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

In Vlaanderen

De franchisewinkel Leonidas in Genk is verhuisd van de Stationsstraat naar een ruimere winkel in de Shopping 1 Genk om aan de vraag van de klanten te voldoen.

Dit verkooppunt is de vijfde winkel van franchisenemer, mevrouw Heps, die nog wil uitbreiden met binnenkort een zesde franchiseverkooppunt. De winkels bevinden zich allemaal in Vlaams-Brabant en Limburg.

In november viert de Leonidas winkel in Mortsel in de provincie Antwerpen, onder leiding van franchisenemers Marie-Thérèse en Lisy Breugelmans, haar 40-jarig jubileum!

En begin december, zal de jonge franchisenemer Pauline Muylle een nieuwe winkel in Antwerpen openen in een historisch pand op het Van Schoonbekeplein aan de voorkant van het nieuwe museum Mas – Museum aan de Stroom.

In Wallonië

Op 4 oktober opende een nieuwe franchisewinkel te Wépion in de provincie Namen in de retail park Hyper Carrefour, onder leiding van de franchisenemer Séverine Lefebvre, die ook franchisenemer is van de Leonidas winkel Mettet. De start van dit verkooppunt was meer dan veelbelovend.

Ook eind november zal een nieuwe franchisewinkel Leonidas openen in Gozée in de provincie Henegouwen, onder leiding van een jonge franchisenemer, Sarah Mariotti.

En begin november opent ook in Braine-le-Comte een nieuw verkooppunt van Leonidas, een tweede winkel voor de franchisenemer Terzo B?çakç?o?lu dat al een Leonidas winkel heeft in Braine-le-Château.