OPENING: Vanden Borre Kitchen Sint-Pieters-Leeuw

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de recente opening van de nieuwe winkel in Zaventem, opende Vanden Borre Kitchen op 23 november een nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw. Het is de zoveelste toevoeging aan de reeks recente openingen van Vanden Borre Kitchen.

De franchisenemer van deze nieuwe winkel is Antonio Volpe, de broer van de franchisenemer van Vanden Borre Kitchen Drogenbos. Antonio komt uit een ondernemersfamilie en heeft altijd een actieve rol gespeeld in de keukensector. De Volpe-familie heeft steevast de weg gewezen in de keukensector, en Antonio zet deze traditie met passie en toewijding voort. Met zijn jarenlange ervaring in de keukenbranche zal hij ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor de klanten.

Antonio wilde zichzelf lanceren als zelfstandig ondernemer en is dan ook zeer verheugd met de opening van zijn nieuwe winkel. “Ik ben ervan overtuigd dat we, met ons team van keukenexperts, de klanten in Sint-Pieters-Leeuw kunnen helpen om hun droomkeuken te realiseren,” aldus Antonio.

Antonio omringt zich met een team van keukenexperts die gespecialiseerd zijn in het adviseren van klanten bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. “We luisteren nauwgezet naar de wensen van de klant en weten deze te vertalen in een keuken die perfect bij hen past en die het budget van de klant respecteert,” voegt Antonio toe.

Vanden Borre Kitchen kondigt bovendien nu al aan dat er binnenkort een nieuwe vestiging zal opengaan in Dour. Deze aankondiging benadrukt de voortdurende en opmerkelijke expansie van de keten, die onverminderd doorgaat met zijn groeiparcours

Voor meer informatie o franchisenemer te worden bij Vanden Borre Kitchen, klik hier.