Opening van het eerste Copper Branch-restaurant in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 1 juli opende het Canadese concept Copper Branch haar eerste franchiseverkooppunt in het winkelcentrum City 2 in Brussel.

Onder leiding van vier partners, Stéphane Van Hauwaert, Ludovic Gillet, François en Filipe Garcia, alle vier reeds franchisenemers van Cash Converters, heeft het eerste Belgische Copper Branch-restaurant zich gevestigd op een 90 m² grote ruimte in de pas geopende City 2 food court, met bijna 400 zitplaatsen.

De vier franchisenemers hebben een exclusiviteit verkregen voor de expansie van Copper Branch-restaurant in de Brusselse regio. Een tweede verkooppunt is al aangekondigd voor september in de Europese wijk. De franchisenemers zijn van plan om binnen 3 tot 4 jaar een tiental Copper Branch-restaurants in Brussel te openen als alles volgens hun businessplan verloopt voor de eerste twee restaurants.

De ontwikkeling van het concept in Vlaanderen zal worden geleid door een andere franchisenemer; Peter Suvée, zelf al meer dan 8 jaar franchisenemer van het merk Hubo DIY waarmee hij al meer dan 25 jaar ervaring heeft.

Het franchiseconcept van Copper Branch

Het franchise concept van Copper Branch is gebaseerd op 100% plantaardig, GGO- en glutenvrij voedsel, bereid met verse, gezonde en voedzame ingrediënten, volgens hoge ethische normen en met respect voor het milieu.

Het concept, dat in 2015 in Montreal werd gelanceerd, opende zijn eerste franchiserestaurants van Europa in Frankrijk.

Vandaag heeft Copper Branch een netwerk van bijna 50 restaurants in Canada, Frankrijk en sinds 1 juli dus ook in België.