Opening van het 57ste verkooppunt van IXINA in Waremme

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze donderdag 20 juni opent IXINA de deuren van zijn 57ste verkooppunt in België! De franchiseketen strijkt met zijn keukens nu ook neer in Waremme, in de provincie Luik.

Al 50 jaar staat het franchisenetwerk IXINA bekend als Belgisch koploper op het vlak van ingerichte keukens. Het merk biedt een ruime waaier aan keukens op maat die inspelen op de behoeften en verlangens van de klant.

Vandaag is het franchisenetwerk IXINA uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Een succes dat het niet alleen dankt aan zijn franchiseconcept maar ook aan de grote inspanningen die het levert op het vlak van klantenzorg en klanttevredenheid.

De Belgische verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandige franchisenemers die de waarden van het merk aanhangen, zijn filosofie delen en geloven in zijn troeven: advies en keukens op maat en Duitse kwaliteit voor de beste prijs.

In de nieuwe showroom in het Waalse Waremme staat de nieuwe franchisenemer Philippe Hardy, al 20 jaar bij IXINA aan de slag, in voor het dagelijkse beheer. Als voormalig netwerkdirecteur van IXINA België en Frankrijk kan hij bogen op een grote ervaring. In dit nieuwe levensproject wordt hij bijgestaan door echtgenote Françoise, die vooral van vastgoed en handel (speelgoed) veel kaas heeft gegeten.

Vanaf morgen kunnen klanten 16 keukens ontdekken in een showroom van ongeveer 450 m2, en dit in een gezellig sfeertje. Voor meer informatie over de franchischeformule van Ixina, klik hier.