Opening van een tweede Copper Branch franchise restaurant in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 1 juli 2019 opende het eerste franchiserestaurant van het Canadese merk Copper Brunch, een specialist in 100% vegetarische voeding zonder gluten of GGO, in België.

Vier franchisenemers van Cash Converters hebben het  master franchise contract van dit Canadees concept voor de Brusselse regio.

Onze vier musketiers openden op 7 oktober hun tweede Brusselse restaurant in de Europese wijk. Het restaurant heeft een oppervlakte van bijna 220 m² en 80 zitplaatsen. De franchisenemers worden bijgestaan door een team van 8 medewerkers in de dagelijkse leiding van de vestiging.

Zoals veel vestigingen in de Europese wijk past de Cooper Branch zich aan  aan de  openingstijden van de kantoren.

De vier franchisenemers streven ernaar om binnen 3 tot 4 jaar een tiental Copper Branch-restaurants in het Brusselse Gewest te openen als alles volgens hun businessplan verloopt voor de eerste twee restaurants.

Copper Branch, een van de weinige franchiseconcepten in de veganistische wereld…

Het franchisenetwerk, waarvan het concept gebaseerd is op een 100% plantaardig glutenvrij en GGO-vrij dieet, startte in 2015 in Montreal. Het is snel gegroeid via franchising in Canada en meer recentelijk in de Verenigde Staten, voordat het in januari 2019 voor het eerst in Europa in Frankrijk verscheen. Het franchisenetwerk Copper Branch telt momenteel bijna 60 verkooppunten.