Opening van een nieuwe franchisewinkel van La Compagnie des Petits in Herve

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze vrijdag, 26 februari, opent de Franse franchiseformule “La Compagnie des Petits” een nieuwe franchisewinkel in Herve (Rue de Nazareth 4) in de provincie Luik, in een oude winkel van Prémaman.

De winkel wordt uitgebaat door franchisenemer Nadine D’Affnay uit Herve. Voorheen was zij jarenlang een franchisenememer van Prémaman.
Dit is de 16e winkel van de Belgisch-Luxemburgse franchisenetwerk van prêt-à-porter voor kinderen en baby’s van 0 tot 12 jaar en de negende franchisenemer.

Het franchisenetwerk van La Compagnie des Petits, opgericht in 1991, heeft in Europa bijna 130 winkels in vijf landen (Frankrijk, België, Spanje, Luxemburg en Zwitserland) en ook één winkel in Tunesië in Tunis.

Het franchisenetwerk waaide over naar België (Messancy) in 1996. Momenteel telt de franchiseformule 13 winkels, voornamelijk gelegen in Wallonië, waarvan 9 in franchise.

In het Groothertogdom Luxemburg, heeft de formule 3 winkels.
Vorig jaar, werd er een tweede filiaal winkel in Ukkel (Alsembergsesteenweg 807) geopend, de eerste filiaal winkel bevindt zich in het winkelcentrum van het Zuidstation in Brussel.

Tegen het einde van dit jaar, worden nog vier nieuwe openingen gepland

De franchiseformule “La Compagnie des Petits” zal ook aanwezig zijn op de beurs Franchising & Partnership op 16 en 17 maart te Brussel waar u nader kennis kan maken met deze formule die nog verder wil uitbreiden in België .