Opening van een nieuw franchiseverkooppunt Vanden Borre in Herstal

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze week gaat in Herstal het eerste franchiseverkooppunt van Vanden Borre Kitchen in de provincie Luik open.  De zeer ruime toonzaal van 500 m² biedt plaats aan 11 modelkeukens.  Klanten kunnen dus talloze mogelijkheden bekijken en veel inspiratie opdoen zodat ze de keukenexperts perfect kunnen vertellen wat  hun wensen zijn.

Franchisenemer Robert Hoen is al jarenlang thuis in de keukensector.  Hij zal samen met een team van 4 experts, die ook al meer dan  15 jaar ervaring hebben, klaarstaan om hun klanten voor een all-in prijs een volledig gepersonaliseerde keuken voor te stellen.  De premium service krijgen ze er gratis bovenop.

Kwaliteit binnen uw budget

Of u nu kiest voor een moderne look of een meer landelijke stijl, voor tijdloos wit of een gedurfder knallend kleurtje …. Door de ruime keuze aan materialen, talloze combinaties en een bijna oneindig kleurenpallet kan u rekenen op een exclusief ontwerp.

Een van de moeilijkste dingen bij bouwen of verbouwen is het beheren van uw budget!  U moet erop kunnen vertrouwen dat uw keuken zal worden ontworpen, geleverd, geplaatst door specialisten en volledig opgepoetst  voor een sterke all-in prijs.

Ook de 5 jaar garantie op de toestellen en 10 jaar garantie op meubels zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos zal kunnen genieten.

 Nieuwsgierig?

Kom dan een kijkje nemen in de showroom in de Rue des Naiveux 44 in Herstal. Voor meer informatie over de franchiseformule van Vanden Borre Kitchen, klik hier.