Opening van 2 nieuwe franchisewinkels: Carrefour Express

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de opening van deze 2 nieuwe franchisewinkel in Oudergem en Gent, gaat Carrefour verder met de expansie van haar franchiseconcept.

Nieuwe franchisewinkel Express in Oudergem

Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt deze nieuwe franchisewinkel, die gisteren zijn deuren opent aan het J-B. de Greefplein 8, 1160 Oudergem, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten uit deze residentiële wijk.

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. Carrefour Express Oudergem die door franchisenemer de heer Gurmeet Singh wordt uitgebaat, biedt veel diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, MIVB en De Lijnkaarten, een assortiment van bloemen en niet te vergeten thuislevering.

Een tweede nieuwe Express franchisewinkel in Gent

Ook gisteren opende een tweede nieuwe Carrefour Express zijn deuren aan de Vlaanderenstraat in Gent. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de winkeloppervlakte van 72 m² door het aanbod volledig af te stemmen op de omgeving. Door zijn drukke ligging, waar veel passage is en mensen op hun bus wachten, is er in deze franchisewinkel vooral vraag naar snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag. Daarnaast vind je er ook een – weliswaar kleiner – assortiment van basisproducten (zowel nationale als eigen merken). In de winkel staat een fruitpers voor versgeperst sinaasappelsap en je vindt er tal van diensten op maat van de klant (ter plaatse gebakken koffiekoeken, telefoonkaarten, kaartjes voor De Lijn…) Het is de ideale winkel die gehaaste klanten uit de nood helpt met essentiële producten die ze vergeten zijn, of omdat ze geen tijd hadden om boodschappen te doen. De winkel heeft een winkeloppervlakte van zo’n 72m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer de heer Bjorn Van Cleemputte.

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Carrefour Express klik hier.