Opening Quick Guldenvlies

Geplaatst door: Franchising Belgium

Maandag avond, 7 september, had de officiële opening plaats van de nieuwe franchise Quick op de Guldenvlieslaan 4 te Brussel in aanwezigheid van de burgemeester van Elsene en politieke persoonlijkheden, zoals onder andere de minister van onderwijs en cultuur : Joëlle Milquet.

Het nieuwe franchise restaurant vervangt deze van de Naamse poort. Een gekend adres voor vele Brusselaars, die nu enkele meters verder het nieuwe restaurant kunnen ontdekken. De verhuis naar het nieuwe restaurant is met weinig hinder verlopen, vermits de oude Quick slechts één dag gesloten werd.

Voor Rachid Azaoum, franchisenemer van het nieuwe restaurant, is deze verhuis strategisch, vermits de nieuwe locatie zich op enkele meters van de oude bevind en dus de gewoonten van de klanten zo min mogelijk gestoord worden.
Het nieuwe franchise restaurant heeft ongeveer hetzelfde aantal zitplaatsen als het oude. De grote nieuwigheid is het terras dat ongeveer een 50-tal klanten kan ontvangen.

Rachid Azaoum is niet aan zijn eertse ervaring toe als franchisenemer. Hij staat als franchisenemer aan het hoofd van 4 andere Quick restaurants en bezit eveneens een Brico City in Brussel. Als multi-franchisenemer is hij zeer enthousiast :
“Franchising is een concept dat mij heel erg bevalt. Het laat me toe mijn eigen onderneming te ontwikkelen door gebruik te maken van de know-how van een gekende formule. Franchising is een partnership tussen franchisenemer en franchisegever in een win-win relatie. De beide partijen hebben er voordeel aan.”
Ook Rudy Hulsman, Algemeen Directeur Benelux van Quick, die eveneens tijdens de opening aanwezig was, kan dit zeker bevestigen. Hij feliciteerde alvast zijn franchisenemer Rachid Azaoum en zijn equipe voor deze nieuwe uitdaging.