Opening franchisewinkel Carrefour Express in AZ Groeninge te Kortrijk

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag opent een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel zijn deuren in het AZ Groeninge in Kortrijk (campus Kennedylaan). Deze franchisewinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Daarnaast werd het assortiment aangepast aan de bezoekers, patiënten en personeel van het ziekenhuis, met een ruimer assortiment gluten- en suikervrije producten, net als biologische producten. Tabakswaren vind je er dan weer niet terug.

 

Compleet basisassortiment

Zoals in alle Express franchisewinkels vind je in de nieuwe Express uiteraard een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen.

Daarnaast stelt de franchisewinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een verse fruitpers, kip aan ’t spit, een microgolfoven om snel een kant-en- klare maaltijd op te warmen, gekoelde dranken, ter plaatse afgebakken brood en de verkoop van bloemen en geschenkjes, Lotto, telefoon-, iTunes- en Lijnkaarten.

Express AZ Groeninge Kortrijk

De winkel heeft winkeloppervlakte van zo’n 250 m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer Jan Cottignie die al de Shop2Be in het ziekenhuis uitbaatte. De Shop2Be wordt geïntegreerd in de nieuwe Carrefour Express.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.