Opening eerste Relay concept store in Brussels Airport

Geplaatst door: Franchising Belgium

LS travel retail Benelux heeft nieuw samenwerkingsakkoord gesloten met de luchthaven van Zaventem, waarin de opening van de eerste Relay ‘new generation’ is opgenomen. Deze eerste nieuwe Relay opende op donderdag 25/6 de deuren in de aankomsthal. 

Een winkel aangepast aan uw behoeften

Het profiel van de reiziger is de laatste jaren drastisch veranderd, waardoor nieuwe ‘on-the-go’ consumptiebehoeften ontstonden. Naar aanleiding van het stijgende luchtverkeer en aantal passagiers heeft LS travel retail Benelux, onderdeel van de groep Lagardère Services, de handen in elkaar geslagen met de luchthaven van Zaventem om aan deze opkomende behoeften tegemoet te komen.

Een innoverende winkel

LS travel retail mikt momenteel op diversificatie of het uitbreiden van haar productgamma. Zo gaan we verder in het vernieuwen en verbeteren van de geleverde diensten aan de consumenten en reizigers. De nieuwe Relay store is dan ook op verschillende vlakken innoverend: grotere en meer open ruimtes die beantwoorden aan de behoeften van de consument, een ruimte voor de kinderen en een ‘digital bar’ die een ongeziene ervaring biedt in de Relay-punten. De segmenten pers en boeken omvatten van 1200 tot 2500 titels, tot zelfs 3000 in de grootste winkels. De ‘Digital Bar’ biedt digitale diensten die we vandaag niet meer kunnen missen zoals tablets met een Relay interface en applicaties, de mogelijkheid om elektronische apparaten te herladen, gratis gebruik te maken van 3G en wifi, online raadplegen van catalogi enzovoort.

Een ontspannen sfeer

Relay positioneert zich als een echte reisgezel voor de passagier. De winkel biedt een sfeer van ontspanning, amusement, een stimulans voor de zintuigen met heldere en energieke communicatie : ‘RELAY Be Happy, Be Zen, Be Curious, Be Connected, Be Relax, Be Relay’. België is na Frankrijk het tweede land ter wereld dat deze nieuwe concept stores opent. Op termijn, als alle voorziene verkooppunten geopend zijn, zal België het land met de meeste Relay-verkooppunten ter wereld zijn.

Aarzel niet om eens langs te komen in onze winkel in de aankomsthal!