Opening Carrefour Express Oudenaarde: een extra grote franchisewinkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour België opende op 3 juli een nieuwe Carrefour Express-winkel in Oudenaarde, in de nabijheid van het station.  Ideaal bereikbaar en dus een winkel die beantwoord aan de specifieke behoeften van deze consumentengroep. De winkel is strategisch gelegen in de Jacob Lacopsstraat en wordt uitgebaat door franchisenemer Stefanie Vander Kimpen.

Een zeer uitgebreid assortiment dankzij de extra grote verkoopoppervlakte
Op een verkoopoppervlakte van 650 m² verwelkomen franchisenemer Stefanie Vander Kimpen en de 8 vaste medewerkers hun klanten. Deze vinden er een uitgebreide keuze aan gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag.

Uiteraard is het winkelconcept aangepast aan de bewoners van de omgeving en de reizigers die zich van en naar het treinstation begeven. De klant betaalt in een handomdraai aan een van de vier klassieke kassa’s. Alle betaalmethodes worden aanvaard, inclusief contactloos betalen.

Energiezuinig
Carrefour besteedt in deze winkel ook aandacht aan het milieu en respect voor onze planeet. Zo werden nieuwe koelkasten op CO2-gas geïnstalleerd, met deuren op de koelmeubels om energieverlies te beperken. Ook de diepvriesdeuren zijn van een koudeluchtgordijn voorzien om zo weinig mogelijk koelte te verliezen. De verlichting gebeurt uitsluitend met full led, wat een 15% lager energieverbruik zal opleveren.

Voor meer info om franchisenemer te worden van Carrefour Express, klik hier.