Opening Carrefour Express in Melsen op 21 december

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Belgium kondigde eerder deze maand haar plannen aan om nog voor het einde van het jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels te openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2016 op 24. In totaal telt Carrefour 284 Express-buurtwinkels op het einde van het jaar.

Sinds het begin van deze maand opende Carrefour al 4 Express-buurtwinkels (Merksem, Korbeek-Lo, Athus en Profondeville) en op woensdag 21 december opent (naast een nieuwe vestiging in Ukkel) ook een nieuwe Express zijn deuren in Melsen (Gaversesteenweg 899).

De nieuwe buurtsuperette in Melsen biedt snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds: Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten.

express_gevel

Op elk moment
Omdat we op elk moment van de dag verschillende dingen eten is de ruimte-indeling van de winkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”. Je vindt er alles voor een volwaardig ontbijt. Wat verder is de afdeling gezouten snacks/tapas voor heerlijke aperitiefjes met een toonbank “ontdek en geniet”. Daarnaast vind je de afdeling van de zoete tussendoortjes en desserts voor “elk moment”. In de afdeling kant-en-klare maaltijden bezwijk je dan weer voor tal van makkelijke maaltijdoplossingen… Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes…  

Compleet basisassortiment
Zoals in alle Expresswinkels vind je in de nieuwe Expressuiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen (verse beenhouwerij & gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak …). Daarnaast stelt de buurtwinkel ook verschillende faciliteiten voor zoals een fruitpers, gebraden kip aan het spit, de verkoop van i-Tunes & telefoonkaarten.

Express Melsen (Gaversesteenweg 899)
De winkel heeft een winkeloppervlakte van 185 m² en zal uitgebaat worden door Stacy Buys en Joachim Dero. De winkel is elke dag geopend van 7.00 tot 20.00 uur, en ook op zon- en feestdagen van 8.00 tot 19.00 uur.

Wenst u meer informatie over de franchiseformule van Express, klik hier.