Opening Carrefour Express in het metrostation Rogier in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 30 december Carrefour opent een nieuwe Express in het metrostation van Rogier, in hartje Brussel. 

Het concept herneemt alle succesfactoren van een buurtwinkel, aangepast aan de specifieke behoeften van klanten die de metro nemen. De winkel benut de 60 m2
en focust op maaltijdoplossingen.
Bij de Express van Rogier vind je een zeer brede waaier van maaltijdoplossingen voor onmiddellijke consumptie: sandwiches, bereide gerechten, maaltijdsalades, zoete en zoute snacks… Daarnaast vind je ook alle ingrediënten voor een compleet en evenwichtig ontbijt (brood, croissants en chocoladebroodjes, yoghurt, kaas, fruit…) 
De naam Carrefour Express vertegenwoordigt de filosofie van een buurtwinkel.
Hier staat alles in het teken van de klant. Die kan er snel zijn boodschappen doen in een aangename omgeving waar hij alles makkelijk vindt.
De ligging van de winkel is ideaal want in het metrostation is het altijd druk. De franchisenemer van de winkel is Maurice Honnay, die ook de leiding heeft over de Carrefour Express op de Adolphe Maxlaan.
In de winkel staat een fruitpers voor versgeperst sap en je vindt er tal van andere diensten op maat van het metrocliënteel (dagelijks ter plaatse gebakken koffiekoeken, telefoonkaarten, microgolf …). 
Een ander groot voordeel van Carrefour Express is de zeer grote beschikbaarheid. De ruime openingsuren (vanaf 6.30 u. ’s ochtends) zijn aangepast aan de verwachtingen van de klant:
-van maandag t.e.m. vrijdag van 6.30 u. tot 20 u. 
– tijdens het weekend en op feestdagen van 8 u. tot 20 u.
En tot slot vind je er ook een – weliswaar kleiner – assortiment van basisproducten (nationale en eigen merken). Het is de ideale winkel die gehaaste klanten uit de nood helpt met essentiële producten die ze vergeten zijn, of omdat ze geen tijd hadden om boodschappen te doen.