Open deurdag bij franchise Domino’s Pizza succesvol

Geplaatst door: Franchising Belgium

Afgelopen zaterdag, 26 september, heeft het hoofdkantoor van Domino’s Pizza in Gorinchem haar deuren voor de vijfde keer opengesteld voor een open deurdag. Deze was gericht op Belgische en Nederlandse potentieel franchisenemers die meer wilden weten over de formule.

“We hebben bijna 65 bezoekers mogen verwelkomen”, aldus Anneke de Groot, Franchise Recruiter bij Domino’s Pizza. “De opkomst was wat lager dan vorig jaar, waarschijnlijk vanwege het mooie weer. Maar ondanks dit mogen we de dag zeker een succes noemen. De speeddates met ondernemers waren zeer in trek, maar ook voor de rondleiding in ons distributiecentrum en voor het pizza’s maken was veel animo. Voor de kinderen was er een springkussen. Daarnaast konden ze kleuren, films kijken en zich laten schminken.”
“We verwachten een aantal serieuze aanmeldingen te ontvangen en zien uit naar wat er nog gaat volgen”, vervolgt Anneke. “De volgende open dag? Deze staat alweer gepland op 28 november op een nog nader te bepalen locatie in Wallonië. Dit zal de eerste lokale open dag in België zijn. Het succes wat wij met deze open dagen in Nederland hebben behaald, willen we graag ook in België gaan realiseren!”.
Bron : Domino’s Pizza