Op het programma van Heytens: franchising en renovatie!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een nieuwe franchisenemer in Waterloo

De Belgische Franchiseformule Heytens, specialist in raamdecoratie op maat, breidt verder uit in België.

De winkel in Waterloo werd sinds 1 maart 2017 overgenomen door franchisenemer Pierre Mertens. Het gaat hier over de 37ste franchisewinkel in België.

De franchisenetwerk blijft verder werken aan haar renovatieprogramma

 De franchisenetwerk Heytens zet haar renovatieprogramma verder uit in alle regio’s van het land.

Tijdens de maand februari verhuisde de winkel van Sint-Pieters-Leeuw naar Halle.

De franchisewinkel in Turnhout heropent haar deuren na renovatie op zaterdag 18 maart. Eind deze maand, zal de franchisewinkel in Ninove ook verhuizen naar haar nieuwe verkooppunt op de Brakelsesteenweg 148.

In april, zullen de franchisenemers van Liège Grivegnée en Aalst ook verhuizen. Deze van Luik verhuist naar een nieuwe lokatie en de franchisenemer van Aalst heropent haar deuren voor de klanten midden april, na renovatie van het verkooppunt.

Een netwerk dat voornamelijk een franchisenetwerk is geworden 

Het winkelketen Heytens slaagt er perfect in om haar winkels in eigen beheer om te zetten naar franchisewinkels. Dit enerzijds door voormalige werknemers die de stap zetten naar zelfstandige franchisenemer en anderzijds door nieuwe kandidaat franchisenemers.

Het netwerk telt vandaag in België 37 franchisewinkels op een totaal van 43, dus 86% en in Frankrijk gaat het over 31 franchisewinkels op 40, dus 77,5%.

De franchiseformule Heytens zal aanwezig zijn op de beurs Franchise Expo Paris van 19 tot en met 23 maart en op de beurs Franchising & Partnership in Brussel van 27 tot en met 28 maart.

Voor meer informatie over de franchiseformule van Heytens, klik hier.