Ook Eupen krijgt een AD Delhaize franchisewinkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Delhaize-supermarkt in Eupen wordt afgestoten en gaat verder als AD Delhaize franchisewinkel. Zo is dat luik van het transformatieplan meteen voltooid, maakte het supermarktbedrijf vandaag bekend.

Negende en laatste franchisenemer gevonden
De nieuwe uitbaatster, Doris Schaus, is opgetogen met de overname: “Ik ben heel gelukkig om franchisenemer van het netwerk van Delhaize te zijn geworden. Het merk heeft nog niets ingeboet van zijn naam en faam, en al helemaal niet van het vertrouwen van zijn klanten. We gaan de winkel gewoon verderzetten, maar wel enkele nieuwe diensten toevoegen.” Zo zal, zoals gebruikelijk bij AD Delhaize, de franchisewinkel nu ook op zondag open zijn.

De nieuwe AD Delhaize zal in het najaar op 3 november de deuren openen, na twee weken sluiting om de renovatie naar het nieuwe concept mogelijk te maken.

Eupen is de negende en laatste vestiging die volgens het transformatieplan van 2015 moest worden weggesneden, en waarvoor een nieuwe franchisenemer gevonden is. Eerder was Aarschot, Berlaar, Dendermonde, Genk, La Louvière, Lommel, Schaarbeek en Turnhout al hetzelfde lot beschoren.