Ontdek de nieuwe franchiseformules op 28 februari te Ekeren (Antwerpen)

Geplaatst door: Franchising Belgium

Binnen drie weken, op 28 februari 2019, vindt de vierde editie van de Franchising Belgium Day plaats, in Hof Ter Delft te Ekeren (Antwerpen).

Met de deelname van 37 exposanten vormt dit event de unieke kans om op één dag alles te ontdekken wat u over franchising moet weten. Tijdens dit evennement kan u eveneens  de vertantwoordelijken voor de expansie van de franchiseformules ontmoeten.

De aanwezige franchiseformules zijn onder andere merken die al op de Belgische markt bekend zijn, maar eveneens andere die minder bekend zijn als franchisegever bij het grote publiek ; Neuhaus, Proti Balance, Ubiway, L’Orange Bleue. Ook hebben we een aantal nieuwkomers tijdens de afgelopen jaren zoals Burger King, Bagel Corner, Ahooga, Gémo en The Lebanese Sajeria.

Ahooga Bike is een concept, gevestigd in Brussel, en verkoopt vouwfietsen en modulaire elektrische fietsen. Deze fietsen worden ontworpen in België en gefabriceerd in Oost-Europa met Belgisch aluminium. Ahooga Bike werd in juli 2015 opgericht en is dankzij een netwerk van 200 wederverkopers reeds in een tiental landen aanwezig.

In een andere sector bevindt zich de Franse keten Gémo van betaalbare kleding en schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. De keten werd in 1991 opgericht door Eram-groep. Gémo ontwikkelt zich in Frankrijk als filiaal, maar internationaal in een twintigtal landen via franchising.

De Libanese Sajeria is een Nederlands concept uit Amsterdam. Sajeria is actief in de fastfoodsector en biedt traditionele Libanese gerechten en desserts aan.

Kom alle aanwezige franchiseformules ontmoeten op 28 februari te Ekeren!

Aangezien deze dag vooral gericht is naar het Nederlandstalige publiek, zal de volgende editie van Franchising Belgium Day plaatsvinden in oktober te Luik. Om uw gratis in te schrijven voor Franchising Belgium Day te Ekeren (Antwerpen), klik hier.