Nog nieuws bij het franchise-netwerk van Lunch Garden!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Lunch Garden rust niet op zijn lauweren en begint dit nieuwe jaar door niet alleen zijn renovatieprogramma  verder te zetten maar kondigd ook de komst van twee nieuwe Lunch Garden-restaurants in ziekenhuizen aan.

De eerste twee renovaties zijn al aangekondigd

Tijdens de maand maart wordt restaurant Wépion in de provincie Namen gerenoveerd en later in de herfst is het de beurt aan Boncelles-Seraing.

UberEats en Lunch Garden

Na het succes van UberEats en zijn koeriers in samenwerking met fastfoodrestaurants in Antwerpen, Brussel en Luik, gaat ook het franchisenetwerk Lunch Garden midden februari een testfase aan met de restaurants van Berchem Sainte-Agathe, Evere en Kraainem waarbij maaltijden van Lunch Garden in deze gemeenten kunnen worden afgeleverd.

Lunch Garden in het ziekenhuismilieu in de provincie Antwerpen

AZ Sint-Maarten Ziekenhuis Mechelen

In oktober 2018 zal het franchisenetwerk Lunch Garden voor het eerst een restaurant openen in een ziekenhuis, namelijk in het Sint-Maartense ziekenhuis van Mechelen. Het restaurant met 230 zitplaatsen zal niet alleen voor bezoekers zijn, maar ook voor de 47.000 patiënten, waarvan 57% in het dagziekenhuis. Daarbij hebben ze 1300 werknemers, 180 artsen en 200 vrijwilligers in dienst. Een grote potentiële klantenkring die in het restaurant alle klassieke gerechten kan vinden.

Het Imelda-ziekenhuis in Bonheiden

Het ziekenhuis in Bonheiden bij Mechelen wordt momenteel gerenoveerd. Er zal een Lunch Garden restaurant begin volgend jaar geopend worden, wanneer het nieuwe gebouw voltooid is .

Annick Van Overstraeten, Algemeen directeur van Lunch Garden, vermeldde in een interview: “telkens er een ziekenhuis wordt gebouwd of gerenoveerd, zal er een nieuw Lunch Garden restaurant in gepland worden”, maar er zijn ook andere kansen, ook al is er hevige concurrentie in deze sector.

Voor meer informatie over het franchiseoncept en voorwaarden van Lunch Garden, klik hier.