Nog meer nieuwe franchisenemers voor Heytens!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De zomer remt de Belgische franchiseketen Heytens niet, de specialist in het bekleden van ramen blijft uitbreiden door middel van franchising, zowel in België als in Frankrijk.

De franchiseformule Heytens is verheugd om weer twee nieuwe franchisenemers aan te kondigen in haar netwerk. Sinds 1 juli zijn franchisenemers Aurélien Fontaine in Bergen en Jan Schillebeeckx in Turnhout actief. Tevens werden er ook twee winkels in eigen beheer in Lier en Wavre overgenomen door zelfstandige franchisenemers.

Aurélien Fontaine was eerst directeur van de winkel Thionville in Lotharingen en dan trainer voor de franchiseketen gedurende 2 jaar. Hij zet nu een stap verder en wordt franchisenemer van de winkel in Bergen.

Jan Schillebeeckx was gedurende 3 jaar adviseur voor de Heytens-winkel in Westerlo en neemt nu de franchise winkel in Turnhout (Steenweg op Gierle 212) over.

Greta Schelkens, multifranchisée van Westerlo en Heist-op-den-Berg wordt nu ook franchisenemer voor de winkel in Lier en Sacha Von Berg, sinds juli 2015 franchisenemer van de winkel in Bergen, neemt de winkel van Waver erbij.

Heytens vervolgt met succes haar ontwikkeling in België en Frankrijk, zowel door nieuwe franchisewinkels te openen als overnames door geranten van winkels in eigen beheer die zich nu als franchisenemer lanceren.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.