Nog een Opening van een franchiserestaurant  Burger King op de Korenmarkt in Gent

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Burger King® verrast ons de laatste met verschillende openingen die elkaar opvolgen. Deze keer zal Burger King® Gent veroveren door op 10 juli op de Korenmarkt 17 haar deuren te openen.

De Korenmarkt verandert in Burger Street met een Burger King® Quick en Ellis Burger over een afstand van 100 meter, om nog maar te zwijgen van het franchiserestuarant Exki die in het oude postkantoor zijn geïnstalleerd.

Een opening dat juist op het goede moment valt, enkele dagen voor de Gentse Feesten (van 19 tot 28 juli), wanneer het centrum van de stad wordt omgetoverd tot een gigantisch festival (tentoonstellingen, straattheater, optochten, kermissen en concerten) in een tijdsbestek van tien dagen.

De Burger King® van de Korenmarkt is het tweede restaurant van de franchiseformule in Gent, na het restaurant op de E40 in Drongen.

Deze Burger King®, het 27ste restaurant in België, met een oppervlakte van 554 m² en 190 zitplaatsen op twee niveaus, en nog eens  70 zitplaatsen op het terras, staat onder leiding van de multi-franchisenemer Yves Loncke, bijgestaan door een bijna 90 medewerkers. Het franchiserestaurant is dagelijks van 10.30 tot 23.00 uur geopend en op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tot 1.00 uur s ’nachts. We mogen niet vergeten dat Gent de grootste studentenstad van Vlaanderen is.

Yves Loncke, een multi-branded multi-franchisee met meerdere merken…

Yves Loncke is inderdaad een multi-franchisenemer die meer dan vertrouwd is met de wereld van de fast food. Hij is reeds franchisenemer van de Burger King in Kuurne en drie andere Quick franchiserestaurants.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Burger King, klik hier.