Nog een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel erbij

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Belgium kondigde eerder aan dat zij deze maand 6 Carrefour Express-franchisewinkels zou openen over het hele land, naast de 8 Express-winkels die al in de eerste 6 maanden van het jaar geopend werden. Nu is het de beurt aan de 2e in de rij, ditmaal aan de Moerkerkse Steenweg 211-213 in Brugge Sint-Kruis. Deze nieuwe franchisewinkel biedt snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Op elk moment
Omdat we op elk moment van de dag verschillende dingen eten is de ruimte-indeling van de winkel georganiseerd in functie van die “consumptiemomenten”. Je vindt er alles voor een volwaardig ontbijt. Alle producten zijn “supervers en hapklaar”. Wat verder is de afdeling gezouten snacks/tapas voor heerlijke aperitiefjes met een toonbank “ontdek en geniet”. Wat verder, die van de zoete tussendoortjes en desserts voor “elk moment”. In de afdeling kant-en-klare maaltijden bezwijk je dan weer voor tal van makkelijke maaltijdtips… Het accent ligt op gezonde en verse voeding met een fruitpers, groenten en fruit, slaatjes…

express_brugge_stkruis_logo

Compleet basisassortiment
Zoals in alle Express franchisewinkels vind je in de nieuwe Express uiteraard ook een basisassortiment voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast stelt de buurtwinkel ook nog andere verschillende faciliteiten voor zoals de verkoop van i-Tunes & telefoonkaarten, kaartjes van De Lijn.

Express Brugge Sint-Kruis

De franchisewinkel heeft een oppervlakte van zo’n 310m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer Olivier Joos. De ruime openingsuren, van maandag tot zondag van 7 tot 20 uur (en op feestdagen), zijn extra troeven van deze buurtwinkel. Over Express : Altijd een snelle oplossing naargelang jouw wensen. De meer dan 270 Express franchisewinkels stellen je , 7 dagen op 7, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en ook op feestdagen, snelle, makkelijke en gevarieerde maaltijdoplossingen voor. De Express franchisewinkels passen hun aanbod aan de behoeften van de lokale klant aan en zijn volgens consumptiemomenten georganiseerd om het zo voor iedereen gemakkelijk te maken. De Express franchisewinkels maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier.