Nog 3 nieuwe winkels voor de franchiseformule Express

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Belgium kondigde eerder deze maand haar plannen aan om nog voor het einde van het jaar 8 nieuwe Express-franchisewinkels te openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2016 op 24. In totaal telt Carrefour 284 Express-buurtwinkels op het einde van het jaar.

Vorige week opende een franchisewinkel van het type Express in Merksem, en op woensdag 14 december openden er opnieuw 3 franchisewinkels, waaronder een nieuwe Express in Korbeek-Lo (Tiensesteenweg 176). De andere openingen vonden plaats in Profondeville (provincie Namen) en Athus (provincie Luxemburg).

De nieuwe franchisewinkels bieden, zoals alle andere franchise Express-winkels, snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik.

Express Korbeek-Lo Tiensesteenweg 176

De winkel heeft een winkeloppervlakte van 90 m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer Mustapha Ataba, die al een andere Express uitbaat in Leuven.

Express franchisewinkel te Profondeville

Met de inhuldiging van de Express franchisewinkel in Profondeville, Chaussée de Dinant 31 te Namen, hebben de residentiële en plattelandsbewoners van deze omgeving en een franchisewinkel bij van het nieuwe concept van Express.

Deze winkel wordt uitgebaat door franchisenemer René Rosetto.

Express franchisewinkel te Athus

De Express franchisewinkel te Athus is gelegen Grand Rue 110, op de grens van drie landen (België, Frankrijk en Luxemburg), bewijst dat het nieuwe franchiseconcept van Express ook geschikt is voor een landelijke omgeving.

De franchisenemer die deze Express-winkel beheert is Christophe Colin.

De volgende opening van een Express staat gepland voor woensdag 21 december. Carrefour zal die dag 3 nieuwe Express franchisewinkels openen.

Wenst u meer informatie over de franchiseformule van Express, klik hier.