Ninia Shopping Center verwelkomt een nieuwe Leonidas-franchisewinkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 25 oktober 2019 opende in het Ninia Shopping Center in Ninove, een gloednieuwe franchisewinkel van Leonidas. Op deze officiële openingsdag konden de bezoekers genieten van pralines aangeboden door de medewerkers van de franchisenemer Sven Rottiers.

Een nieuw uitdaging en een omscholing voor Sven die vroeger in de banksector werkte. Franchisenemer Sven Rottiers werd niet alleen verleid door de lekkere pralines van Leonidas, maar ook door het voorbeeld van een oud-collega die twee jaar geleden dezelfde weg volgde en franchisenemer werd van de Leonidas-winkel in Oudenaarde.

Deze nieuwe winkel zal in de toekomst een andere Leonidas-winkel in de Beverstraat vervangen, omdat de franchisenemers binnenkort met pensioen gaan. Leonidas heeft ook nog een derde winkel in Ninove, gelegen in het winkelcentrum Ninovita op de site van de Carrefour-hypermarkt.

Overname van de Leonidas-franchisewinkel in Asse

De Leonidas-franchisewinkel in Asse werd onlangs overgenomen door een nieuwe franchisenemer Elsy Vandermissen. Met deze overname maakte Leonidas gebruik om de oude winkel te moderniseren volgens hun nieuwste, moderner en aantrekkelijker concept.