Nieuwjaarsreceptie Belgische Franchise Federatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 16 januari hield de Belgische Franchise Federatie haar nieuwjaarsreceptie in het prachtige kader van Golf Chateau la Tournette in aanwezigheid van een vijftigtal leden.

De nieuwjaarsreceptie ging vooraf door een voorstelling van het activiteiten rapport met de  geplande activiteiten en werkzaamheden van de BFF voor 2020, voorgesteld door de Voorzitter en het team van de BFF. 

Een mooi gevuld programma in het voorjaar, beginnende op 20 februari met de Franchising Belgium Day in Waregem Expo, op 5 maart volgt de “Dag van de experten”, eind maart een ronde tafel over e-commerce en franchising (exclusief voor de leden van de BFF), in de maand april worden zoals ieder jaar de seminaries “ starten met franchising” georganiseerd en tot slot van het eerste semester zal de de Algemene Vergadering doorgaan op 2 juni 2020! 

Het hele programma kan u terug vinden in de agenda.

Een nieuwigheid is de organisatie van de informatieavonden voor starterleden en nieuwe leden , waar telkens 2 onderwerpen worden behandeld in het bijzijn van een franchisegever ( bestuurder van de BFF).

Na de voorstelling onthaalde we de genodigden op de networking avond met een receptie en een verassend Nieuwjaars buffet !