Nieuwe winkels voor franchisenetwerk Ixina!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Ixina, de Belgische marktleider in de verkoop van uitgeruste keukens, zet zijn ontwikkeling verder en verstevigt zijn positie als nummer één in het land. Dit jaar zijn er al nieuwe franchisewinkels geopend in Brussel en Dendermonde en in de komende maanden volgt een derde winkel in de Brusselse agglomeratie in Ukkel.

De IXINA franchisewinkel nabij Tour & Taxis

Op 3 mei 2018 opende een nieuwe Ixina franchisewinkel zijn deuren aan de Picardstraat in Brussel voor het Tour & Taxis complex. Deze winkel van 500 m², met 13 keukenmodellen, wordt gerund door de franchisenemer Frédéric Baltus, bijgestaan door een team van 4 personen.

Frédéric is verre van een beginner in de wereld van de keuken omdat hij zijn carrière startte in een Eurocenter pilot store voordat hij naar het Eggo Kitchen netwerk verhuisde. Maar het verlangen om zijn eigen baas te worden kon niet gerealiseerd worden in dit netwerk, dat alleen maar eigen vestigingen heeft.

Nadien werd hij directeur van de franchisewinkel van Ixina in Elsene terwijl hij geduldig wachtte om zijn droom te verwezenlijken, om zijn eigen winkel te openen.

De Ixina franchisewinkel in Dendermonde

De franchisewinkel van Dendermonde opende zijn deuren op 27 september.

De winkel, met een verkoopoppervlakte van 550 m², biedt klanten maar liefst 18 keukenmodellen. Hij staat onder leiding van de multi-franchisenemer Gunther Govaerts, die sinds november 2014 ook de Ixina winkel in Sint-Niklaas beheert.

Hij wordt in het dagelijks beheer van de winkel bijgestaan door een manager en een team van 3 verkopers.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Ixina, klik hier.