Nieuwe vestiging van Domino’s Pizza Sint Niklaas

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 5 juni opent de vestiging van Domino’s Pizza in Sint Niklaas, aan het Stationsplein 33. Eigenaar is Suhail Alshawwa, die nieuw is binnen het systeem.

Dit is de 28e vestiging van Domino’s Pizza België. De verwachting is dat er dit jaar nog minimaal 10 bijkomen. Domino’s Pizza wil groeien naar een netwerk van minimaal 100 vestigingen in België.

Om de opening te vieren geeft Suhail op 5 juni gratis pizza’s weg. 1 gratis regular pizza bij afhalen, indien de klant zijn gegevens achterlaat.

Domino’s Pizza Sint Niklaas is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00 en op vrijdag en zaterdag tot 00.00 uur. Speciaal voor de opening heeft Domino’s Pizza St. Niklaas een openingsaanbieding. Een regular pizza bij afhalen voor € 3,- (lunch) en € 4,- (diner), geldig tot en met 28 juni 2015.

Op het menu staan de lekkerste pizza’s, zoals de Cheesy Crust, een pizza met een rand gevuld met kaas. Of wat dacht je van de Hot Dog crust, met een hot dog in de rand. Domino’s heeft pizza’s in alle soorten en maten, met vlees, vis of vegetarisch. Een dunne italian pizza of een dikke PanPizza met een kruidige rand. Naast pizza’s verkoopt Domino’s ook lekkere kipproducten, aardappelpartjes en salades.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 11.000 vestigingen in meer dan 70 landen. Domino’s werd in 1994 opgericht in België en er zijn inmiddels 28 vestigingen. Domino’s heeft een gezonde groeidoelstelling en zal de komende jaren meerdere vestigingen openen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, België en Nederland.