Nieuwe vestiging van Bakkerij PAUL te Charleroi

Geplaatst door: Franchising Belgium

De luxebakkerijketen met Franse roots, Bakkerij PAUL, blijft zijn Belgisch territorium uitbreiden en opent op donderdag 9 maart een nieuwe vestiging in het gloednieuwe shoppingcomplex Rive Gauche in Charleroi. Dit is de eerste Boulangerie PAUL in Charleroi uitgebaat door Topbrands, de groep die zo’n 20 PAUL-vestigingen beheert in België, 211 vestigingen van PIZZA HUT in België en Frankrijk en 4 vestigingen van WASBAR.

Rive Gauche, het grootste shoppingcomplex van de stad, opent zijn deuren vanaf 9 maart voor het grote publiek. Ook de nieuwe vestiging van PAUL zal vanaf die datum operationeel zijn. Stef Meulemans, CEO van Topbrands: “Rive Gauche was een logische keuze voor een eerste vestiging in het hartje van de stad(*). Door de perfecte ligging en het interessante aanbod van het nieuwe shoppingcenter kon Bakkerij PAUL hier niet ontbreken.” De Carolos zullen ongetwijfeld snel hun weg vinden naar het verse brood & heerlijke patisserie van PAUL! 

De vestiging is zo’n 209 m2 groot en telt 66 zitplaatsen. De bakkerij zal open zijn van maandag t.e.m. zaterdag van 9u00 tot 19u00 (vrijdag tot 20u00). Adres: Place Verte 20, 6000 Charleroi.