Nieuwe verkooppunten voor het franchisenetwerk Domino’s Pizza

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Domino’s Pizza  plant in de laatste twee maanden van het jaar weer enkele nieuwe openingen.

Het grootste Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Nijvel

Op 8 november is de grootste Domino’ Pizza van het land met een oppervlakte van 285 m² officieel geopend op de plaats van het voormalige restaurant “Le Panorama” in Nijvel. Dit verkooppunt, onder leiding van Charlotte Cuvelier, een nieuwe franchisenemer van het netwerk, biedt 45 plaatsen om ter plaatse te verteren. Een bezorgdienst voorzien met een fiets en vier scooters  verzekert alle leveringen in het gebied van Nijvel, Baulers en Thines.

Nog nieuwe openingen volgen later in november in de volgende steden:

Een Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Asse

Er zal ook een nieuwe franchisenemer, Nusret Bayindr, een Domino’s Pizza verkooppunt in de maand november in Asse openen op een oppervlakte van 130 m² met ongeveer tien zitplaatsen.

Een nieuw Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in het centrum van Gent

De multi-franchisenemer Hussein Mamlouk opent weldra zijn  zevende winkel in het centrum van Gent met een oppervlakte van 60 m² en 5 zitplaatsen. Hussein, die bijna 11 jaar geleden als manager bij Domino’s Pizza zijn carrière begon en in 2013 franchisenemer werd, beheert ook nog andere verkooppunten van het Domino’s Pizza franchisenetwerk, waaronder Gent, Kortrijk, Menen en Harelbeke.

Een nieuw Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Geraardsbergen

De franchisenemer Tarik Ben Belgacem, die reeds franchisenemer is van een Domino’s Pizza in Sint-Pieters-Leeuw, opent deze maand zijn tweede franchiseverkooppunt in Geraardsbergen met een oppervlakte van 130 m² en een tiental zitplaatsen.

Als alles volgens plan verloopt, zou het franchisenetwerk Domino’s Pizza dit jaar moeten afronden met bijna 100 verkooppunten in België!

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Domino’s Pizza, klik hier.