Nieuwe topman bij Albert Heijn

Geplaatst door: Franchising Belgium

Wissel aan de top bij Albert Heijn in België: algemeen directeur Luc de Baets geeft de fakkel door aan huidig commercieel directeur Raf van den Heuvel.

Vanaf 1 augustus gaat Van den Heuvel het franchisenetwerk Albert Heijn België leiden: hij neemt de taken over van Luc de Baets, die sinds 2014 algemeen directeur was. De Baets trekt nu terug naar Nederland en verlaat Ahold Delhaize. “Ik ga mijn carrière afronden bij Albert Heijn. De Baets was meer dan zestien jaar lang directielid bij de supermarktketen.

Raf van den Heuvel wordt de nieuwe general manager van Albert Heijn België

“Onder leiding van Luc is Albert Heijn uitgegroeid tot een geliefde supermarkt onder de Vlamingen. Wij zijn hem dankbaar voor het sterke fundament waar AH België vandaag op staat en wensen hem het allerbeste voor de toekomst”, aldus CEO Marit van Egmond.

“Volgende fase van groei”

Opvolger Van den Heuvel is zelf een Belg en vandaag commercieel directeur bij Albert Heijn België. De Antwerpenaar is er ook al sinds de opstart van AH België in 2010 bij. “Met Raf is de volgende fase van groei in goede handen. Hij is vanaf de start betrokken bij de ontwikkeling van het franchisenetwerk AH in België en kent de klanten, ondernemers en medewerkers als geen ander. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol”, verklaart Van Egmond.

Albert Heijn benadrukt bovendien nog eens de ambitie om in de komende jaren dertig tot vijftig nieuwe winkels te openen. Vandaag telt het franchisenetwerk 43 supermarkten in België.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.