Nieuwe Spar franchisewinkel te Hulst

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 19 januari opent de gloednieuwe Spar-franchisewinkel langs de Paalseweg 11/13 in Hulst (Tessenderlo). De winkel werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. Zaakvoerders, franchisenemers Hayati en Ruhsen Canli nodigen alle buurtbewoners uit op de openingsreceptie.

Droom in vervulling

Kersvers franchisnemer Hayati Canli gelooft steevast dat de nieuwe winkel een groot succes wordt. Canli is 46 en groeide op in Beringen-Mijn, waar zijn vader mijnwerker was. “Al van kleins af aan droom ik ervan zelfstandig te worden. Samen met ons team willen we een échte buurtwinkel zijn en elke klant een warme, persoonlijke service bieden. Mijn vrouw en ik hebben zelf 11 jaar in Hulst gewoond, in een wijk net achter de winkel. De inwoners van Hulst wachten al jaren op een buurtwinkel, de dichtstbijzijnde ligt een vijftal kilometer verderop. Dus we hopen dat jong en oud bij ons hun boodschappen komen doen. Verder mikken we op de passanten en vrachtwagenchauffeurs van de nabijgelegen industriezone en de E313-snelweg tussen Antwerpen en Hasselt. En ook op de mensen die ’s zondags van heinde en verre naar ‘De Zwarte Markt’ komen, een soort van bazaar hier in de buurt.”

Spar_Hulst

Vers, vers, vers!

Alles in de winkel is spiksplinternieuw en ingericht volgens de frisse, moderne stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten. De versafdelingen springen daarbij in het oog. Hayati Canli: “Als ik moet omschrijven waarom klanten bij ons moeten komen winkelen, dan zeg ik: vers, vers, vers! Het begint al wanneer je binnenkomt en meteen die lekkere geur ruikt van vers brood, dat we elke dag zelf afbakken. De winkel straalt een echt marktgevoel uit. Groenten en fruit, beenhouwerij en traiteur, vis … In elke afdeling bieden we dagverse producten van de beste kwaliteit aan.”

Klant- en milieuvriendelijk

De winkel is zo’n 600 m² groot en telt in totaal 10 medewerkers. Op de parking is er plaats voor een 35-tal wagens. Franchisenemers Hayati en Ruhsen zijn nieuw in het vak en volgden de afgelopen maanden intensief opleidingen bij hun franchisegever om hun klanten een aangename en kwalitatieve service te kunnen bieden. Ook aan het milieu is gedacht. “Onze installaties werken met warmterecuperatie en energiezuinige technieken, en in de winkel  is ledverlichting geïnstalleerd. We doen er alles aan om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden”, aldus Hayati. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Meer info

Went u meer informatie over de franchise formule SPAR, klik dan hier.