Nieuwe Proxy Delhaize Hoepertingen opent haar deuren

Geplaatst door: Franchising Belgium

Nieuwe generatie buurtwinkel zet in op lokale verankering

Gisteren, 18 augustus, opent de nieuwe franchise Proxy Delhaize Hoepertingen haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is.

Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe franchise Proxy Delhaize Hoepertingen staan de klant en beleving centraal.

Proxy_Delhaize_Hoepertingen

Altijd een franchisenemer Delhaize in je buurt

Vandaag opent Proxy Delhaize Hoepertingen voor het eerst haar deuren voor het publiek. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Hoepertingen. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen franchisenemers Tina Somers en Diana Vanderstraeten, de zelfstandige uitbaters.

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept, uitgepraat via franchising, wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Het is immers duidelijk dat klanten weer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht want “goed kopen, goed eten” betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van eenieder.

Proxy_Delhaize_Hoepertingen_franchisees

Proxy Delhaize Hoepertingen
20 medewerkers
942 m² verkoop-oppervlakte
80 parkeerplaatsen
12.000 productreferenties
4 kassa’s

Proxy Delhaize Hoepertingen biedt het allerbeste van de franchiseformule van Delhaize

Enkele nieuwigheden in de winkel springen inderdaad meteen in het oog. Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de franchisewinkel op: bij het binnenkomen beland je meteen in de nieuwe afdeling fruit en groenten. Hier vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen.

Ook in de nieuwe vis- en beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. De franchisewinkel Proxy Delhaize Hoepertingen biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter assortiment vlees. In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren) die onmiddellijk bewerkt wordt in het atelier. Bij Delhaize wordt alle vis duurzaam gevangen.

De bakkerij-afdeling kreeg ook een hele restyling. De hele dag door worden ter plaatse vers brood en koeken gebakken in een open werkplaats die een persoonlijk contact met de klant aanmoedigt. “Daar zijn we echt trots op”, zeggen franchisenemers Tina en Diana. “Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds.”

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Het meubel «Foodpairing» helpt hem bovendien om eenvoudig de juiste wijn te kiezen voor bij zijn gerechten. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.

Een assortiment dat uitnodigt om te reizen en te ontdekken: wereldkeuken, glutenvrije producten, speciale en lokale bieren

Nog een speerpunt bij Delhaize is het assortiment, dat evolueert volgens de seizoenen en de trends en dat innoverend is. Met het ruime assortiment «Food of the World» kunnen de klanten producten uit andere landen ontdekken en bijzondere recepten uit alle hoeken van de wereld klaarmaken.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Een brede waaier van speciale en lokale bieren staat ten slotte in de kijker om aan de vraag van de klant te voldoen. Het uitgebreide assortiment omvat ook geschenkdozen en trappistenbieren.

Lokale integratie

De franchisewinkel Proxy Delhaize Hoepertingen wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “Onze winkel creëert 20 nieuwe jobs die we stuk voor stuk lokaal invullen. In dezelfde buurt wonen en werken is een luxe die vandaag de dag algemeen wordt erkend,” licht Tina Somers toe. “Ook kansen bieden aan mensen in de buurt, die niet meteen de geijkte ervaring hebben, dat is volgens mij de sleutel tot een lokaal integratiesucces. Het fijne contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten, dat zal pas de kers op de taart zijn, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.”

De lokale verankering bewerkstellingen de zelfstandige eigenaars- franchisenemers nog via een andere weg: “Haspengouw is dé fruitstreek bij uitstek en gekend voor haar vele ambachtelijke producten. Een rijkdom van jewelste waar we graag meer dan een graantje van meepikken door hun ambachtelijke producten de plaats te geven die ze verdienen: in onze rekken!” besluit Tina Somers.

De nieuwe franchisewinkel Proxy Delhaize Hoepertingen bevindt zich aan de verbindingsbaan tussen Sint-Truiden en Tongeren: Sint-Truidersteenweg 360C, 3840 Hoepertingen (Borgloon).

De winkel is , zoals de meeste proxy Delhaizewinkels, 7 dagen op 7 open.

Bron: persbericht Delhaize